Tadaaa! Een nieuw business model voor het werven en behouden van talent.

Omdat het toch écht anders moet. Samen, eerlijk, betaalbaar. Vanuit goed werkgeverschap en met zero talent waste. Cause that’s what makes us Feel Good!

De vooruitzichten zijn over het algemeen nogal somber, met name als het gaat om de ICT arbeidsmarkt. Waar vanwege de grote vraag, maar het lage aanbod, de druk ongelooflijk hoog is op alle betrokken partijen. Tussen kandidaten die zich terugtrekken omdat ze op het laatste moment iets beters vinden, agressieve wervers die met spam om zich heen slaan en leidinggevenden die door tussenkomst van partijen en portalen onbenaderbaar zijn geworden voor kandidaten, kunnen we gerust zeggen dat het systeem niet meer functioneert.

Als Work & Lifestyle agency voor Tech, Digital, Data talent zijn we ons terdege bewust van de uitdagingen die werving en retentie voor de branche met zich meebrengt. Na alle gebruikelijke routes geprobeerd te hebben om afstand te nemen van het oude systeem, realiseerden we ons dat we creatievere manieren moesten vinden als we echt de wereld om ons heen wilde verbeteren.

In plaats van op zoek te gaan naar inspiratie op exotische, verafgelegen plaatsen, zijn we begonnen met wat we om ons heen hadden. Een groeiend warm netwerk. Wij zijn al zo’n 20 jaar omringd door fantastisch tech, digital, data talent van over de hele wereld en we zijn er trots op dat we samen iets hebben opgepikt.

CAUSE THAT’S WHAT MAKES US FEEL GOOD!

Zoveel talent in de wereld, toch wordt er geen match gemaakt met de talent-zoekers. De vraag wordt niet altijd begrepen. Het zenden op digitale kanalen, levert geen échte resultaten op. Waar vind je dan wél die frisse Tech, Digital, Data talenten die je nodig hebt? Je schakelt een warm netwerk in!

Samen hebben wij een nieuwe mensgerichte, betaalbare totaaloplossing voor het werven én behouden van TechDigitalData talent ontwikkeld. Vanuit goed werkgeverschap.

NIEUW TRIBE-SOURCE model

Met actieve CONG CLUB members over de hele wereld die elkaars kwaliteiten en valkuilen kennen, is geen zee ons te hoog. Of we nu van dichtbij komen of van ver, logisch dat we talenten liever tot bloei zien komen dan verpieteren. Dus daar steken we energie in, met elkaar. Uiteindelijk wordt alles en iedereen daar beter van: de mensen, de organisatie en -niet onbelangrijk- het resultaat. CONG hanteert een nieuw verdienmodel waarmee alle partijen meer value for money krijgen. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

DOE JE MEE?

Net als elk ander nieuw initiatief, hangt het succes zoveel van jou af als van ons. Onze tribe stelt zich open voor potentiele werkgevers. We nodigen iedereen die geïnteresseerd is uit om zich hier vrijblijvend aan te melden. Of je nou op zoek bent naar inspiratie voor andere vormen van werving of ons wilt helpen verbeteren en ons feedback geeft, wij staan open voor iedereen.

Vanzelfsprekend zijn we altijd op zoek naar mensen en organisaties die ook geloven in een meer sociale, diverse, eerlijke wereld. Als deze blog je overtuigt om met ons in zee te gaan, of als het op zijn minst je interesse heeft gewekt, let’s talk!

Vanuit onze oprechte interesse voor de drijfveren en ambities van mensen en organisaties zijn wij erop gespitst om te weten wat een professional beweegt en wat er binnen een organisatie écht speelt. Vanuit die passie spreken wij dagelijks veel mensen met als doel een duurzame samenwerking tot stand te brengen die goed voelt.

Cora van Ingen

Creator of CONG – Work & Lifestyle agency for Talent in Technology

www.CONG.nl