Woensdag 30 oktober organiseert Avans Hogeschool samen met de gemeente ’s-Hertogenbosch de Talentendag van de Den Bosch Data Week 2019.

Een dag die draait om de vraag: Wat kan data voor jou als student doen?

Data is een veelbesproken onderwerp en steeds meer aanwezig in ons leven. Je kunt er niet omheen. Dit maakt de Talentendag zo interessant. Een dag speciaal voor studenten die meer willen weten over data, vol inspirerende presentaties, workshops en demonstraties. CONG is erbij!

PROGRAMMA
De talentendag opent officieel om 10:00 uur, de deuren gaan om 09:30 uur open. Daar start Ander de Keijzer, specialist in data science, met de kick-off. Hij neemt je mee in de wereld van data en vertelt over de allerlaatste ontwikkelingen.  Hierna bieden diverse bedrijven en lectoraten workshops en lezingen aan die je kosteloos mag volgen.

Een greep uit de WORKSHOPS / LEZINGEN
Eyes online: data en drones gaan jouw buurt veilig maken. Wil je daar werken of wonen?
Lectoraat Digitalisering & Veiligheid, Ben Kokkeler en Martijn Verhagen

Python voor beginners. Doe zonder voorkennis je eerste data-analyse in Python
Academie voor Industrie en Informatica, Jeroen de  Haas, Lecturer Data Science

Wat wil je dat een bank met je Data doet?
Volksbank, Marjolein van Nuland, AI Engineer

Basis principes Data analytics
Google

Een kijkje in de Datakeuken van Bol.com
Bol.com, Michiel Moonen en Lennart Billekens

Een introductie in Data Enabled Design
Philips, Laurens Schuurkamp

DATA-plein
Vanaf 13:00 uur biedt Avans op het DATA-plein een lekkere lunch aan. Op het DATA-plein word je geïnspireerd door dataprojecten van andere studenten, alumni en DATA-bedrijven.  Op het Dataplein vind je projecten van onder meer de volgende bedrijven: Atos, Infosupport, Volksbank, Whyyellow, BrandLoyalty, Lectoraat, Rockstarts IT, Summa college, Agri Food via provincie Noord-Brabant, Essent, Bol.com, Geodan, CONG en Enexis.

ESCAPEROOM
De dag wordt in stijl afgesloten. Vanaf 14:30 uur kun je een poging wagen om uit de BrandLoyalty escaproom te ontsnappen.

Geef je op en laat je inspireren!