“Na verschillende gesprekken gevoerd te hebben met Recruitment bureaus hadden we met CONG gelijk de ‘klik’ die we zochten. We waren opzoek naar een professioneel, persoonlijk en sociaal bureau. Het gaat bij CONG niet alleen om de plaatsing, maar om het complete verhaal. De nazorg van de kandidaat is minstens zo belangrijk. Zeker als je de kandidaat uit het buitenland over laat komen, dan is het super belangrijk dat hij of zij zich thuis gaat voelen in Nederland. CONG zorgt ook voor sociaal contact, helpt bij de inburgering en zoekt oplossingen.

De samenwerking tussen CONG en Eurail is goed, open, transparant, duidelijk, vriendelijk en professioneel. Mijn contactpersoon Cora heeft verstand van zaken, een goed netwerk, bouwt een vertrouwensrelatie op met de kandidaat en de opdrachtgever, waardoor er snel geschakeld kan worden.

We hadden een mega challenge door de Corona situatie. We hadden een kandidaat aangenomen die op dat moment nog in India woonde en toen brak de Corona uit. CONG heeft vanaf het begin oplossingen gezocht, hierdoor kon de kandidaat toch aan het werk voor ons en na 7 maanden is hij naar Nederland gevlogen. Als dat geen samenwerking is dan weet ik het ook niet meer!

ANDERS DAN ANDEREN

Wat mij gelijk opviel is dat CONG de perfecte match biedt, tussen zakelijkheid, professionaliteit maar ook persoonlijke benadering. De kandidaat is geen ‘nummer’ maar een individu waar naar geluisterd wordt. Daarnaast wordt ook er goed gekeken of Eurail goed bij de kandidaat past en visa versa. Cora besteedt veel aandacht om elkaar te leren kennen zodat er een langdurige samenwerking kan ontstaan. En dat was ook mijn insteek, ik wilde met 1 partij goed samenwerken, zodat je weet wat je aan elkaar hebt.

CONG IN 1 ZIN

‘Bij CONG vind je de perfecte balans tussen professionaliteit en persoonlijke benadering.’

Of ik CONG zou aanbevelen?
Jazeker, omdat CONG alles in 1 is. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en hierdoor kun je maatwerk leveren. Wat past bij de kandidaat en voor welk model kies je als opdrachtgever. Erg prettig, omdat er nooit één weg is, zeker niet als de kandidaat uit het buitenland naar Nederland verhuisd voor zijn werk.”

Monique Manger
Recruitment expert –  Eurail, Utrecht

Elke dag werken meer dan 100 enthousiaste en getalenteerde mensen aan de ontwikkeling van onze producten en diensten, marketing en online activiteiten. Dankzij ons flexibele werkbeleid werken onze collega’s vanuit ons moderne kantoor nabij Utrecht CS en vanuit huis. Omdat onze klanten over de hele wereld zijn gevestigd, zien we dit ook terug in ons personeelsbestand. Hierdoor kunnen mensen die Europa verkennen met onze passen, het beste advies krijgen in hun eigen taal. Diversiteit is een van onze bedrijfswaarden en we zijn er trots op dat ons team uit 35 verschillende nationaliteiten bestaat! Onze filosofie is dat medewerkers een goede balans tussen werk en privé hebben.