Global Talent Program (1 jaar) – Tech, Digital, Data
Powered by CONG CLUB Work & Lifestyle

Let’s make IT personal
Het creëren van gelukkig professioneel leven is geen hard work, het is teamwork. Als young professional word je geconfronteerd met allerlei uitdagingen. Wij helpen je deze uitdagingen aan te gaan. Niet alleen door je te plaatsen in een werkcontext die echt bij jouw profiel en ambities past, maar ook door je te verbinden, ontwikkelen en inspireren met onze CONG CLUB.

Hi, wij zijn CONG!
CONG brengt niet alleen moderne organisaties samen met de beste ontwikkelaars, bedenkers, makers en bouwers, CONG is een lifestyle. We faciliteren, inspireren, transformeren en vinden (werk)plezier echt heel belangrijk. Omdat gelukkige mensen creatiever, innovatiever en sterker zijn. Wat veel enenen denk je misschien. Ja dat klopt. Wij zijn van de en, niet van de of. Idealistisch, dat zijn we ook. We halen het mooiste uit mensen, projecten en organisaties naar boven omdat het beste resultaat dan vanzelf volgt. Daarom zijn we hier, voor jou. That’s what makes us feel good!

Ons Talent Program biedt jou:

  • Een kans om te werken op een boeiend project bij een interessante organisatie met vaste aanstelling na 1 jaar;
  • Werken met state-of-the-art technologie op een global, social en diverse manier;
  • Eerlijke en transparante voorwaarden;
  • Persoonlijke training, coaching, mentoring;
  • CONG Club membership.

Internationale talenten bieden wij een relocation package; 3 nachten verblijf in ons  talenthotel, Visa, Housing, financieel & fiscaal support, cursus Nederlands (50 lessen – beginner).

Voor wie?
Ben jij een creatief Tech, Digital, Data talent met een Bachelor of Master op zak en misschien al wat werkervaring? Wil je graag het verschil maken en herken je jezelf hierin:

  • Eigenzinnig;
  • Authentiek;
  • Empathisch;
  • Betrokken;
  • Leergierig.

Then let’s talk! Stuur een mailtje naar info@cong.nl met ‘sign in’ als onderwerp en we nemen contact met je op.

Lifetime contact instead of a lifetime contract
Dit jaarprogramma is het begin van een gezamenlijke reis. Jouw CONG Club membership is gegarandeerd voor zo lang, of zo kort, als jij dat wil.

CONG’s HOME is op 2 minuten loopafstand van Den Bosch CS. Een creatieve hotspot waar je kunt eten, drinken, slapen en werken terwijl je professionele leven naar een hoger plan wordt getild. Drop by and let’s ‘Make IT Feel Good!’

Vanuit onze oprechte interesse voor de drijfveren en ambities van individuen en organisaties zijn wij erop gespitst om te weten wat een professional beweegt en wat er binnen een organisatie écht speelt. Vanuit die passie spreken wij dagelijks veel mensen met als doel een duurzame samenwerking tot stand te brengen die goed voelt.

Cora van Ingen, Creator of CONG – Makes IT Feel Good