#millennials #coaching #ontwikkeling #vitality

Wist je dat wanneer je in beweging komt in de natuur mentale en emotionele processen op gang komen met de beste inzichten en overtuigende keuzes tot gevolg? Dat willen wij je graag laten ervaren!

Daarom gaan we het bos in met onze professional coaches  Maureen Bolwerk en Marlies den Elzen waar je wordt uitgedaagd om jouw route te ontdekken naar persoonlijke groei. Zie jij met jouw team alle aanwijzingen en slaag je erin om alle opdrachten uit te voeren? Of het nu gaat om communicatie, time-management of grenzen stellen, het wordt een ware ontdekkingstocht die je in korte tijd helder inzicht geeft in je competenties, vaardigheden en ontwikkelpunten. En dit alles ervaar je samen met gelijkgestemden. Ook nog eens goed voor je netwerk dus! 

Doe je mee? Vrijdag 23 november, 14.00-17.00, Fort Isabella Vught.

Eventbrite - The Escape Forest

Wil je ‘the escape forest’ graag binnen jouw organisatie introduceren? Dat kan! Stuur een berichtje naar cora@cong.nl of bel 06-31784554. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Groep grootte 7-10 personen
Zo klein mogelijk om persoonlijke aandacht en een veilige omgeving te waarborgen, zo groot als nodig zodat inzichten en motivaties van anderen de eigen ontwikkeling prikkelen.

Meer weten over outdoor coaching & ontwikkeling?
Lees dan dit artikel van Maureen Bolwerk Hersenonderzoeker Dick Swaab over wandelend coachen .

Over CONG CLUB – werkgevers
Verbinden, vermaken, ontwikkelen.
CONG helpt young professionals invulling te geven aan persoonlijke groei en werkplezier, waardoor ze het maximale uit zichzelf halen en met positieve energie bij uw organisatie aan de slag gaan èn blijven! Ook de young professionals uit uw organisatie kunt u laten aansluiten bij de club, of het nu gaat om uw eigen medewerkers of externen. Wij zijn het verlengstuk van uw HR-organisatie. Een CONG CLUB membership laat zien dat u echt wil investeren in de professionele en persoonlijke groei van uw mensen.

Hartelijke groet,

Cora van Ingen, Creator of CONG – Makes IT Feel Good

Cora van Ingen, Creator of CONG – Makes IT Feel Good